sâmbătă, 23 mai 2009

Au mai ramas 5 zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragii nostrii,

Iaca au mai ramas 5 zile pana la marele eveniment de pe 23 mai!

Abia asteptam sa ne revedem, sa povestim, sa ne emotionam si sa ne dam seama ce minunati suntem:)

Va reamintim programul zilei de 23 mai: la ora 11.00 incepe intalnirea de la liceu (avand in vedere ca pana in acest moment nu stim exact sala in care va avea loc intalnire, va vom astepta in fata liceului si va vom conduce spre sala unde are loc ceremonia). la ora 20.00 incepe petrecerea la Restaurantul Trust Doina.

Pentru ca vom avea atatea de povestim si bucuria revederii ne va face foarte foarte comunicativi:) si pentru ca este important sa incepem festivitatea la ora 11.00 (in aceasta zi la liceu mai este inca un eveniment) va asteptam la liceu incepand cu ora 10.15 cu cafea, zambete si cu chef de vorba:)

Va asteptam cu drag,
Echipa de organizare


Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!