sâmbătă, 23 mai 2009

Au mai ramas 5 zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragii nostrii,

Iaca au mai ramas 5 zile pana la marele eveniment de pe 23 mai!

Abia asteptam sa ne revedem, sa povestim, sa ne emotionam si sa ne dam seama ce minunati suntem:)

Va reamintim programul zilei de 23 mai: la ora 11.00 incepe intalnirea de la liceu (avand in vedere ca pana in acest moment nu stim exact sala in care va avea loc intalnire, va vom astepta in fata liceului si va vom conduce spre sala unde are loc ceremonia). la ora 20.00 incepe petrecerea la Restaurantul Trust Doina.

Pentru ca vom avea atatea de povestim si bucuria revederii ne va face foarte foarte comunicativi:) si pentru ca este important sa incepem festivitatea la ora 11.00 (in aceasta zi la liceu mai este inca un eveniment) va asteptam la liceu incepand cu ora 10.15 cu cafea, zambete si cu chef de vorba:)

Va asteptam cu drag,
Echipa de organizare


vineri, 22 mai 2009

Bun venit!

Iata au trecut 10 ani de cand asteptam emotionati rezultatele la bac, fumam (unii dintre noi) pe fuga o tigara la "Olosuteanu", organizam banchet, chiuleam cate putin :), aveam drame in dragoste, traite, povestite, analizate, pe culuare sau in curtea liceului, ne povesteam visele si sperantele, ne imaginam ca vom cuceri lumea, ne trezeam la ora 6.30 pentru a mai prinde o ora suplimentara de matematica, ne promiteam ca vom ramane prieteni pe viata, ni se parea ca materia de invatat pentru o teza la lb. romana este enorma si inca si mai cate ni se pareau la momentul respectiv.....

Iata ca au trecut 10 ani, mie mi se pare ca au trecut incredibil de repede....cu siguranta sunt ani plini de amintiri frumoase, de realizari mari si mici, de vise implinite, de alte vise create, de tristeti, de dureri, de optimism sau de disperare, dar cu siguranta toti acesti ani au facut din noi oameni mai maturi, mai mari, mai completi, mai frumosi....asa ca, hai sa punem mana de la mana sa cream impreuna un moment special in care sa ne amintim de noi acum 10 ani, sa povestim cat de frumos am crescut in astia 10 ani si sa ne bucuram unii de ceilalti intr-o zi speciala - intalnirea noastra de 10 ani!

Am creat acest blog pentru a putea comunica mai usor intre noi, pentru a schimba idei si a fi creativi în pregatirea celei mai frumoase intalniri de 10 ani!

Rugamintea mare la voi este urmatoarea - cei care intrati pe acest blog va rog sa va lasati datele de contact. Ne vor ajuta mult in comunicarea noastra ulterioara.

Ar fi grozav daca ne-ati putea lasa urmatoarele date:
Nume
Adresa de email
Nr. telefon (optional)
Clasa in care ati fost in timpul licelului

Aca ca...sa fim creativi, efervescenti si eficienti pentru a crea un moment de care sa ne amintim cu drag in urmatorii 10 ani:)

Cu drag,
Letiţia