vineri, 22 mai 2009

Bun venit!

Iata au trecut 10 ani de cand asteptam emotionati rezultatele la bac, fumam (unii dintre noi) pe fuga o tigara la "Olosuteanu", organizam banchet, chiuleam cate putin :), aveam drame in dragoste, traite, povestite, analizate, pe culuare sau in curtea liceului, ne povesteam visele si sperantele, ne imaginam ca vom cuceri lumea, ne trezeam la ora 6.30 pentru a mai prinde o ora suplimentara de matematica, ne promiteam ca vom ramane prieteni pe viata, ni se parea ca materia de invatat pentru o teza la lb. romana este enorma si inca si mai cate ni se pareau la momentul respectiv.....

Iata ca au trecut 10 ani, mie mi se pare ca au trecut incredibil de repede....cu siguranta sunt ani plini de amintiri frumoase, de realizari mari si mici, de vise implinite, de alte vise create, de tristeti, de dureri, de optimism sau de disperare, dar cu siguranta toti acesti ani au facut din noi oameni mai maturi, mai mari, mai completi, mai frumosi....asa ca, hai sa punem mana de la mana sa cream impreuna un moment special in care sa ne amintim de noi acum 10 ani, sa povestim cat de frumos am crescut in astia 10 ani si sa ne bucuram unii de ceilalti intr-o zi speciala - intalnirea noastra de 10 ani!

Am creat acest blog pentru a putea comunica mai usor intre noi, pentru a schimba idei si a fi creativi în pregatirea celei mai frumoase intalniri de 10 ani!

Rugamintea mare la voi este urmatoarea - cei care intrati pe acest blog va rog sa va lasati datele de contact. Ne vor ajuta mult in comunicarea noastra ulterioara.

Ar fi grozav daca ne-ati putea lasa urmatoarele date:
Nume
Adresa de email
Nr. telefon (optional)
Clasa in care ati fost in timpul licelului

Aca ca...sa fim creativi, efervescenti si eficienti pentru a crea un moment de care sa ne amintim cu drag in urmatorii 10 ani:)

Cu drag,
Letiţia

13 comentarii:

codruta spunea...

bravo! super idee!
sa mergeti la reinalnire! o sa va placa!
la noi a fost superb! ... am reinnodat legaturi, am redevenit prieteni, am "vazut" profesorii altfel si .... ne-am bucurat unii de altii!

succes, rabdare si .... nervi de otel la organizatori!

Codruta Bo.

Anonim spunea...

Emotia intalnirii dupa 10 ani cu cei mai multi dintre colegi si profesori a fost coplesitoare. Nu am crezut vreodata ca primii pasi facuti dupa atata timp, in curtea liceului vor fi atat de plini de emotii, bucurii si amintiri. A fost mai mult decat am simtit vreodata la o teza sau un examen.

Bucuria de a-ti revedea colegii este cu adevarat speciala. E surprinzator sa observi cum unii s-au schimbat atat de mult iar altii prea putin. Dincolo de toate aceste schimbari, amintirile au ramas aceleasi.

Nu veti intelege decat daca veti fi acolo si veti incerca macar o parte din aceste trairi.

Si pentru ca n-am pomenit inca nimic de petrecere, va voi spune ca a fost nesperat de reusita, datorita organizatorilor care au avut curajul de a-si asuma acest eveniment si participantilor, adica noi restul, care ne-am abandonat pentru o seara bunei dispozitii, reusind sa reunim aceasta mare familie, ce se numeste Promotia ’98 a liceului „Stefan cel Mare”.

Asadar, lasati orice alte proiecte „importante” si alaturati-va familiei voastre!

L.D.

anca paun spunea...

foarte frumos ai scris.aproape ca mi-au dat lacrimile si nu am vrut sa ma stapanesc pt. ca m-am regasit in tot ce scia acolo,

Anonim spunea...

abia astept sa ne vedem....la fel de frumosi si la fel de tineri....poop si pe 14 feb sunt alaturi de voi..

Anonim spunea...

eventual mai "scotociti" siteuri gen colegi.ro

Anonim spunea...

o sa fiu si eu ...contati pe mine:)

Anonim spunea...

@cioxan

multumim ca esti alaturi de noi. am o rugaminte. este posibil sa ne spui numele tau, pentru ca dupa nickname din pacate nu ne dam seama cine ne scrie:)

o zi fiana,
L

tom spunea...

bucuria de a-mi revedea colegii si prietenii din liceu este una speciala. abia astept sa va revad fratilor.
TOMA CONSTANTIN
id< pastilatu_80@yahoo.com
tel< 0744630239 sau 0743066692

Anonim spunea...

buna si imi pare bine ca exista unii printre noi care au curaj sa isi asume responsabilitatea organizarii acestui eveniment. multumim.
dabija emilia /emya_emya@yahoo.com/0745450435

Letitia spunea...

@Emilia,

multumim mult ca ai luat legatura cu noi. multumim si pentru aprecieri - cand faci totul pe baza de voluntariat si incerci sa faci tot ce poti ca totul sa iasa cat mai bine, o vorba buna este cea mai mare rasplata si motivatie!

iti multumim inca o data si sa ne vedem cu bine pe23 mai:)

Letitia

Dionisie iovoaea spunea...

Si eu te sustin Letitia,gestul tau e nobil,sunt convins ca totul va iesi bine si eforturile tale vor fi rasplatite cu aprecierea tuturor participantilor,colegi si profesori....asa ca nu mai stati pe ganduri dragi elevi ai promotiei 99' si alaturati-va evenimentului......astea sunt faptele care merita cu adevarat"traite" si care nu se uita niciodata....

Sa ne revedem cu bine si inca odata FELICITARI organizatorilor!!

Letitia spunea...

@Dionisie

Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase:) Nu sunt singura insa, Elidia Trofin si Catalina Mereuta s-au implicat si ele foarte mult de la inceput - suntem cei trei muschetari:)) De asemenea au fost oameni care ne-au ajutat sa gasim colegi, cu care am comunicat permanent - Simona Cojocaru este unul dintre acesti oameni...sunt multi altii si prefer sa ma opresc aici cu nominalizarile pentru a nu uita pe cineva.

Multumesc si eu din tot sufletul tuturor celor care ne-au raspuns la emailuri, care au facut un efort si au identificat fosti colegi la care noi nu puteam sa ajungem.

Speram din tot sufletul ca va fi un eveniment frumos, unde toti ne vom simti minunat!

sa ne vedem cu bine pe 23 mai:)

bogdan iftode spunea...

salut ma fratilor !imi pare bine sa aud ca o duceti bine .sunt bogdan iftode de la reala b daca ma mai tine-ti minte .as vrea sa fiu cu voi pe 23mai dar nu pot nici "dimineata ,si seara si insotit" ca ati pus si voi o data .......... imi pare bine sa aud ca vreti sa ne intalnim dar nu pooooooooooooooooot!!!!!!!!! daca vreti sa ma contactati am adresele : raoulbogdan@yahoo.com sau raouli12 pe 12voip cine stie sau pe iftode.bogdan@skynet.be DISTRATI-VA BRAVO VOUA!