miercuri, 4 februarie 2009

Clasele din generatia noastra

Dragilor,

Am creat cate un post pentru fiecare clasa. In momentul in care vom avea listele complete cu numele tuturor persoanelor din fiecare clasa le voi posta in cadrul articolului corespunzator.

Pana atunci voi trece doar numele persoanelor cu care am discutat din fiecare clasa.

Rugamintea mare este urmatoarea: acei dintre voi care aveti date de contact (mai ales adresele de email) ale fostilor colegi sa le treceti in comentarii la clasa respectiva. Astfel vom avea o baza de date si vom putea trimite invitatiile si celelalte comunicari importante legate de intalnirea noastra mult mai usor.

Mai jos gasiti linkurile directe catre fiecare clasa, asa ca puteti intra de aizi la articolul corespunzator fiecareo clase.

Clasa Real A

Clasa Real B

Clasa Biochimie

Clasa Informatica

Clasa Economic

Clasa Uman A

Clasa Uman B


O zi cu soare,
L

PS: Sorry de mii de ori, dar din memorie nu mai tin minte toate clasele, asa ca le-am scris in ordine aleatorie pe cele pe care mi le-am amintit. Asta va fi situatia pana ma va salva:) Catalina. Pana atunci care dintre voi sesizati erori sau mai stiti si alte clase care nu se regasesc aici, va rog dati un semn.

PS2: Pentru a nu leza in vreun fel dreptul la intimitate al persoanelor, in articolele aferente claselor, nu vom publica datele de contact. In dreptul persoanelor la care avem date de contact va exista mentiune "Avem date contact". Datele de contact vor fi incluse intr-o baza de date care se gaseste la organizatori.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ganga Bogdan, 0741098729, gangabogdan@yahoo.com, clasa Informatica....de-abia astept sa ne vedem!